Het Diessens Broek

Logo, huisstijl en website

Bij LinDesign Reclame ben ik trots op mijn nieuwste project: Het Diessens Broek. Ik hebben een opvallend logo, een samenhangende huisstijl en een moderne website ontworpen en gerealiseerd. Met dit project breng ik de unieke identiteit van Het Diessens Broek tot leven en versterk ik samen met de klant de online en offline aanwezigheid.

  • Een algemeen logo waarin de gewenste elementen (groen, boom, koe, dieren, fruit) zijn verwerkt tot een samenhangend geheel
  • Een logo voor het kenniscentrum
  • Een frisse en vriendelijke huisstijl die de educatieve en milieubewuste sfeer weerspiegelt
  • Een website ontwerp volledig in de nieuwe huisstijl
  • Een moderne, responsive website die aansluit bij deze tijd van leven

Resultaat

Bij het project “Het Diessens Broek” hebben we een samenhangend geheel gerealiseerd: een algemeen logo met groene, natuurlijke elementen, een specifiek logo voor het kenniscentrum, een frisse en milieubewuste huisstijl, en een moderne, responsive website. Dit prachtige resultaat is ontstaan uit een vlotte samenwerking samen met Anouk en Lucien van Het Diessens Broek.

Hoe zit het met jouw online visitekaartje?

Ben je helemaal tevreden over jouw online zichtbaarheid? Of zou je het graag anders zien maar weet je niet waar je moet beginnen? Laten we dan eens een kop koffie drinken en jouw wensen bespreken! Samen maken we een plan hoe we jouw bedrijf in de online schijnwerpers zetten.

Kan ik jou helpen met drukwerk?

Staat jouw bedrijf online helemaal op de kaart? Mooi! Hoe zit het met de offline zaken? Bij LinDesign Reclame zorgen we ervoor dat jouw bedrijf zowel online als offline straalt. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw onderneming!