Hey daar!

Welkom, ondernemer, particulier of internetreiziger! Ik ben Linda Geboers, het creatieve brein achter LinDesign Reclame. Vanaf 1 september 2023 heb ik de sprong gewaagd en ben ik mijn eigen reclame-avontuur begonnen. Laat me je vertellen hoe ik hier ben beland…

Zes jaar lang heb ik met een grijns van oor tot oor in de grafische sector gewerkt waardoor het niet eens als ‘werken’ voelde. Na deze jaren rondgezweefd te hebben in de wereld van pixels, kleuren en typografie vond ik het tijd voor iets anders,  iets… nou ja, iets met mijn eigen naam erop! Door LinDesign Reclame kan ik op  mijn manier de wereld laten zien wat er gebeurt wanneer je een vleugje verbeelding vermengt met een gezonde dosis (zwarte) koffie. Laten we eerlijk zijn, cafeïne is de brandstof waar mijn ontwerpen op draaien.

Waarom reclame? Tja, laten we zeggen dat ik graag mensen help op te vallen in een wereld die soms drukker lijkt dan de Brabantse A58 tijdens de spits. Ik ben hier om jouw boodschap te begrijpen en het te transformeren tot iets wat de ogen gaat vangen.

Dus daar heb je het, LinDesign in een notendop.

Kan ik jou helpen?

Logo & huisstijl

Het gezicht van jouw bedrijf

Drukwerk

Van ontwerp tot levering

Advertenties

Zowel gedrukt als online

Belettering

Opvallen, op en langs de weg

Website

Jouw online visitekaartje

Social Media

Zorgeloos en zonder omkijken

Samenwerken?

Absoluut. Geen 9-tot-5 gedoe, beloofd. Laten we jouw ideeën de vrije loop geven en er iets geweldigs van maken. Geen poespas, gewoon hard werken en mooie ontwerpen maken. Dus, laten we praten en aan de slag gaan.